Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać, opłukać i dokładnie osuszyć. Obtoczyć je dokładnie w przesianej i wymieszanej z solą mące. Ułożyć je na blasze i wstawić do nagrzanego piekarnika. Piec przez godzinę w temperaturze 200 st. C. Podawać ze świeżym masłem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    O proszę jakie szybkie kartofelki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    dobre
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    ziemniaki pieczone - moje ulubione
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    u nas na wsi ziemniaki pieczemy w ognisku
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mój maz uwielbia takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !