Sposób przygotowania

Parówki przekroić wzdłuż. Każdą część naciąć jeszcze raz głęboko z jednej i drugiej strony. Boczek wędzony stopić, na gorący tłuszcz włożyć parówki. Przy smażeniu wygną się, przybiorą kształt krabów. Podawać na listkach zielone sałaty. Posypać cząbrem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo fajny pomysł na urozmaicenie parówek :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    zainteresowal mnie ten przepis
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Spróbuję.
  • 2
    original
    Opublikowano

    owocówka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !