Składniki:
pora | 110 g |
czosnek | 1 ząbek |
olej rzepakowy | 1 łyżka |
bulion warzywny | 1 szkl. |
natka pietruszki | 1 łyżeczka |
śmietana 12% | 2 łyżki |
sól, pieprz, ostra papryka | do smaku |
pierś z indyka | bez skóry g |
pora | 110 g |
czosnek | 1 ząbek |
olej rzepakowy | 1 łyżka |
bulion warzywny | 1 szkl. |
natka pietruszki | 1 łyżeczka |
śmietana 12% | 2 łyżki |
sól, pieprz, ostra papryka | do smaku |
pierś z indyka | bez skóry g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: