Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Mięso płuczemy, oczyszczamy i osuszamy za pomocą ręczników papierowych. Dokładnie nacieramy solą i pieprzem.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    wygląda bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    norweska20

    z takim nadzieniem jeszcze nie robiłam schabu, pora spróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    doskonałe mięsko
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Ależ pysznie to mięsko wygląda.
  • 2
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pycha mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    w mojej kuchni

    smaczne danie podano..
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    uwielbiam taki schabik:) też ostatnio robiłam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    apetycznie zrobione mięsko
  • 1
    dscf7432-2
    Opublikowano

    adelajda

    też taki robię :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Magda24

    pyszny, lubie taki
  • 1
    schowek01
    Opublikowano

    Pietruszka

    fajnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kulinarna Ja

    ale pyszności!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszne miesko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne miesko
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    wygląda apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    gibli

    takiego nie jadłam)smacznie wygląda)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !