Sposób przygotowania

pieczarki umyć pod bieżącą wodą i osuszyć. jajko rozbić widelcem, dodać mleko. pieczarki osolić, można nieco popieprzyć, ale niemusowo, maczać w jajku i obtaczać w bułce. smażyć na bardzo gorącym tłuszczu- na złoto. podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    agogo2

    lubie takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    agogo2

    lubie takie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !