Sposób przygotowania

Pokrojoną w koste cebulę zrumienić na maśle, dodać pokrojone, oczyszczone pieczarki. Razem poddusić około 10 minut. Z maki i oleju zrobic oddzielnie zasmażkę (zrumienić na złoty kolor). Zasmażkę ostudzić, połączyć z grzybami, dolać wody, zagotować i przyprawić do smaku solą, pieprzem i maggi.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię taki do klusek slaskich :)
  • 7
    original
    Opublikowano

    plocia

    robię taki, jest świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowite
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    dzięki za super przepis
  • 10
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    fajnie sie prezentuje :) lubie taki sosik... Moniaka z kluskami śląskimi musi byc pycha!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    fajny przepis
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo lubię taki sosik jest pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam takie sosiki;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    najlepszy ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    uwielbiam do klopsików
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    smaczny
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    bardzo smaczny sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowicie wygląda.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !