Sposób przygotowania

Podudzia umyć i osuszyć.
Posypać wszystkimi przyprawami, chwile przemieszać i odstawić na 30 minut.
Na głębokiej patelni rozgrzać oliwę, włożyć mięso i podsmażać na złoty kolor z obu stron.
Gdy podudzia są ładnie przysmażone przewrócić ładniejszą stroną go góry, podlać odrobiną wody i dusić na małym ogniu do miękkości.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    wygląda bombowo!
  • 0
    original
    Opublikowano

    luna19

    bardzo apetyczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    dołączam z pochwałami - świetnie wygląda i na pewno tak też smakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    moje smaki
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    LUBIĘ TO
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Fakt wygląda pysznie, ale co to za przyprawa borowiki z ziołami bo jeszcze się z taką nie spotkałam?
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    to jest przyprawa firmy Kotanyi w młynku
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    no prezentuje się pysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !