Sposób przygotowania

Ziemniaki zetrzeć na tarce o małych otworach. Odlać nadmiar wody. Wbić jajko, wsypać kilka łyżek mąki, posolić. Jeżeli masa będzie za rzadka, dodać troszkę mąki. Gotować kilka minut od wypłynięcia. Podawać z sosem lub gulaszem albo poprostu posypane cukrem.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Na sam widoczek ślinka cieknie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    lubię takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !