Sposób przygotowania

Ziemniaki i twaróg zmielić razem. Cebulę obrać, drobno posiekać, zeszklić na oleju i dodać do masy na nadzienie. Doprawić solą, pieprzem i ziołami. Dokładnie wymieszać. Naleśniki smarować przygotowana masa, boki załozyc do srodka i zwinac w rulon. Panierować w rozkłóconym jaju i bułce tartej, smażyć z obu stron na złoty kolor. Na zdjęciu sa jeszcze krokiety nadziewane parówka - mężowi tak posmakowały, że brakło mi nadzienia i musiałam improwizowac ;)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszności :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Fajny i smaczny pomysł, a improwizacja w kuchni bardzo się przydaje.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Tanio i smacznie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !