Sposób przygotowania

Cebulę zrumienić na łyżce oleju. Kapustę włoska obgotować w wodzie, po wystudzeniu pokroić w kostkę. Mielone mięso, bułkę namoczoną w mleku, cebulę włożyć do dużej miski wbić jajka. Wszystko dokładnie wyrobić na gładką masę. Następnie dodać ugotowaną marchew pokrojoną w kostkę i kapustę. Przyprawić do smaku solą, pieprzem, czosnkiem i przyprawą do mięsa. Wszystko dokładnie wymieszać. Z przygotowanego mięsa uformować klopsiki, obtoczyć je w tartej bułce. Smażyć ok 8-10 min. na oleju.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale robisz smaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    ciekawe
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też takie robię
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    zrobię je jutro na obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny obiadek
  • 4
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    apetycznie wyglądają
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    darus

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    nie jadłam jeszcze takich
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszne są,polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczne :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    muszę zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !