Sposób przygotowania

Do gotującego się bulionu wrzucamy pokrojoną w paseczki marchewką, cebulę pokrojoną w piórka, całe grzyby mun i całe kotlety sojowe. Dodajemy sos sojowy, pieprz i mieszankę curry.

Po 3-4 minutach wyjmujemy grzyby i kotlety sojowe, kroimy je w paseczki i ponownie dodajemy do zupy.

Gdy warzywa zmiękną dodajemy posiekane chilli.

Do miseczek wkładamy po pół porcji suchego makaronu noodle i zalewamy gorącą zupą. Po ok. minucie, gdy makaron zmięknie zupa jest gotowa.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Super przepis, wart wypróbowania :)
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Ciekawe:D
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    pięknie się prezentuje!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    smakowicie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    dobrze wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !