Sposób przygotowania

Piersi z kurczaka kroimy w kostkę

Wrzucamy mięso na rozgrzaną patelnię z tłuszczem, dodajemy przyprawę kebab-gyros, paprykę, sól i pieprz.

Smażymy na złoty kolor.

Gdy mięso jest gotowe, nakładamy na talerze gorące frytki, na frytki pierś z kurczaka, majonez, kapusta pekińska, pomidory, sos czosnkowy, kapusta i to polać keczapem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Mniam :D Paluszki lizać;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    pycha obiadek
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa92

    jejciu jak ja uwielbiam takie dania....już oznajmiłam mężowi że mamy nowe danie :D pycha....
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Warto to cudo zrobić.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda apetycznie.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    warto wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !