Sposób przygotowania

Wątróbkę sparzyć i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Cebulę obrać i również drobno zetrzeć na tarce. Cukinię obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach (powinno się otrzymać 3 szklanki startej cukinii). Cukinię należy odcisnąć. Ser żółty zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Wszystkie składniki dobrze wymieszać i wyłożyć do wysmarowanej i posypanej tartą bułka małej brytfanny. Piec w temperaturze 180 stopni około 1 godziny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    oryginalny ten pasztecik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wypróbuję napewno
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    bardzo ciekawy takiego nie znałam
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    kolejny ciekawy pomysł na cukinię :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !