Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę i obsmażyć na rumiano na tłuszczu, Zalać rosołem dusić pod przykryciem do miękkości na niewielkim ogniu.Dodać przysmażoną cebulę , koncentrat rozprowadzony w niewielkiej ilości wody przyprawę do mięs i grzyby jesli suszone to obgotowane , mrożone nie trzeba jeśli były gotowane przed mrożeniem, doprawić do smaku przyprawami. Pozostałą łyżkę mąki rozprowadzić 2-3 łyżkami zimnej wody, dodać do gulaszu, wymieszać i podgrzewać jeszcze przez chwilę, aż sos lekko zgęstnieje. podawać z ryżem, kaszą czy ziemniakami

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    pyszny gulasz
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    pycha
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Znakomity!
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    Ciekawy:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ania69

    Super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo fajne danie
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !