Sposób przygotowania

Łopatkę umyć, osuszyć, pokroić w drobną kostkę. Opiec na oleju. Przełożyć do głębokiej patelni zalanej wodą. Pieczarki obrać, pokroić, poddusić, dodać do mięsa. Na tym samym oleju poddusić cebulę, a następnie paprykę. Wszystko dodać do mięsa. Wrzucić kostkę rosołową. Czosnek obrać, pokroić każdy ząbek na ok. 3 części i dodać do patelni. Porę umyć, pokroić w krążki i też dodać. Kiedy mięsko będzie miękkie zatrzepać mąką i doprawić kucharkiem i pieprzem. Podawać z kluskami lub kaszą i ogórkiem małosolnym.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    no świetny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    rewelacja ,pycha !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !