Sposób przygotowania

Przygotować ciasto naleśnikowe na słono, na ok. 10-12 naleśników. Łopatkę pokroić na kawałki, dusić z przyprawami, a następnie zmielić. Kukurydzę odcedzić i przygotować sos czosnkowy (przepis w mojej księdze). Usmażonego naleśnika smarujemy sosem wykładamy mięso i kukurydzę i zwijamy w rulon. Górę naleśnika również polewamy sosem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    zazwyczaj jem na słodko ale spróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Mnie nie trzeba było długo namawiać do zmiany upodobań kulinarnych:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    mnie też bardzo lubię nowości
  • 1
    original
    Opublikowano

    justyna54

    naleśniki na słono są pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczna propozycja kulinarna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !