Sposób przygotowania

Boczek kroimy w grubsze plastry (ok4-6 mm) następnie rozbijamy delikatnie jak kotlety schabowe. Solimy, pieprzymy, posypujemy grillem i odstawiamy na ok 1 h do lodówki. Następnie boczek wolno grillujemy z obydwu stron.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Maryś1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    świetny boczuś
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata16

    ale super !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !