Sposób przygotowania

Poledwice kroimy na cienkie plastry.Przygotowujemy marynate i wkladamy do niej mieso.Odstawiamy pod przykryciem do lodowki na jakis czas.Poczym wyjmujemy z marynaty i osaczamy.Smazymy na patelni na malym ogniu z obu stron,zalewamy polowa szklanki wody i dusimy pod przykryciem okolo 30-45 minut.Ewentualnie podlewamy woda.Gdy miesko bedzie miekkie ,podajemy z ziemniakammi i surowka sezonowa.

Komentarze

  • 9
    original
    Opublikowano

    Kate131

    wygląda smakowicie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    janko

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !