Składniki:
nóżki wieprzowe | 2 szt |
golonka | 1/2 kg |
Liść laurowy suszony Prymat | 1-2 szt |
sól, pieprz | |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
bulion | 1 kostka |
włoszczyzna mrożona | 200 (w paski) |
Ziele angielskie całe Prymat | 2-4 szt |
nóżki wieprzowe | 2 szt |
golonka | 1/2 kg |
Liść laurowy suszony Prymat | 1-2 szt |
sól, pieprz | |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
bulion | 1 kostka |
włoszczyzna mrożona | 200 (w paski) |
Ziele angielskie całe Prymat | 2-4 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: