Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Krok 1

Każdy kawałek kiełbasy nakłuwam wykałaczką, dzięki temu nie popęka w czasie pieczenia. Cebule obieram, kroję w cienkie półplasterki i podsmażam na rozgrzanym oleju na patelni, aż cebula się zeszkli.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Paolcia

    chłopsko :) ale tak lubię !!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Olga_SK

    Często taką robię - pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pycia9

    udany pomysł, muszę sprubować
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia56

    napewno smakuje pysznie
  • 0
    06352a621d813e1627dd362f999db0c5
    Opublikowano

    Zdzisław

    dla mnie smacznie podano
  • 0
    36267de07d33750bcec85f27c6d45727
    Opublikowano

    wyattearp

    Pysznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    musi być pyszna... :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ależ niezwykle podobny przepis ....
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    na blogu widziałam właśnie, że podałaś źródło :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !