Sposób przygotowania

fasolkę szparagową wrzucić na osolony wrzątek,gotować kilka minut,odlać i pokroić na mniejsze kawałki.kalafior podzielić na różyczki,obgotować 10 min.sparzone i obrane ze skórki pomidory podzielić na cząstki.sparzoną cebulę pokroić na piórka.obgotowaną czerwoną fasolę odcedzić.składniki sałatki delikatnie wymieszać z posiekaną natką.z oliwy,posiekanego czosnku,cukru,szczypty soli i pieprzu utrzeć sos,polać nim sałatkę.schłodzić w lodówce.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    pyszności.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !