Sposób przygotowania

Jaja ugotować na twardo (kłaść do wrzatku i gotować 10 minut od momentu zagotowania). Wystudzić i obrać (maja bardzo twarde skorupki). Na talerzyku ułożyć liście sałaty, przekrojone na pół jaja i szprotki. Jaja przyprawic sola, pieprzem i majonezem. Podawać z pieczywem. Dodatkowo można dac pokrojonego w plastry pomidora.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super na kolację
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Fajnie się prezentują na talerzu takie małe jajeczka.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    swietny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Połączenie ciekawe :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !