Sposób przygotowania

Rozmrozić ciasto francuskie i pociąć na 8 kwadratów. Szpinak podsmażyć na maśle i doprawić solą , pieprzem i przyprawą czosnkową . Na każdy kwadrat ciasta kłaść porcję szpinaku i 2 kawałki białego sera . Ciasto zlepić w rożki , koperty lub jak tam komu pasuje. Posmarować roztrzepanym żółtkiem . Piekarnik rozgrzać do 200 stopni. Piec pakieciki ze szpinakiem 15-20 minut aż będą złote. Wyjąć . Podawać na ciepło lub zimno

Komentarze

  • 5
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    Apetyczne! Lubię szpinak!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne i bardzo dobre
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    warto zrobic na sam widok ślinka cieknie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe, warte wyprobowania
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    bardzo smaczna przekąska
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    wyglądają smacznie! ciekawe jak smakuje :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    wyglądają smacznie! ciekawe jak smakuje :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    rewelacja ...uwielbiam szpinak:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    nie próbowałam jeszcze szpinaku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !