Sposób przygotowania

Ryz ugotować na sypko. Pieczarki pokroić drobno i poddusić na maśle razem z pokrojoną drobno cebulą.Wymieszać z ryżem i doprawić przyprawami. Można faszerować tym farszem paprykę.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    grzyby to przysmak całej rodziny!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    idealne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    smaczności!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zajaczekjz

    proste i smaczne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    pyszne!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !