Sposób przygotowania

Watróbkę oczyścić, opłukać i namoczyć w mleku.Podzielić na 15 części. Każdą część zawinąć w plasterek boczku i spiąć wykałaczką. Usmażyć na patelni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ja piekę w piekarniku :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ... lub na grillu :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Muszę zrobić na grillu.
  • 7
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    warto spróbować pyszne!!
  • 6
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    niespotykany przepis!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    zajaczekjz

    lubię taką
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    rewelacja!
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !