Sposób przygotowania

Awokado obrać, przekroić na pół, wyjąć pestkę i pokroić na kawałki. Pomidory pokroić na ósemki, plasterki szynki przekroić na 3-4kawałki. Wymieszać awokado, pomidory, szynkę, oliwki i pokruszoną bryndzę. Wymieszać oliwę i sok z cytryny, doprawić do smaku solą, pieprzem i posiekaną bazylią - uzyskanym sosem polać sałatkę.

Komentarze

  • 8
    original
    Opublikowano

    Kate131

    świetny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    etka

    wyśmienite, szkoda ze nie ma zdjecia, pewnie pieknie wyglada!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !