Sposób przygotowania

schab rozbić cienko jak na kotlety, z jednej strony posypać solą i pieprzem, z drugiej przyprawą do mięsa, stronę z przyprawą posmarować też koncentratem pomidorowym, wyłożyć plaster sera złożony na pół. zawinąć roladkę, spiąć wykałaczkami. przygotowane roladki można odstawić na chwilę do lodówki, żeby mięso lepiej przeszło przyprawami. roladki moczyć w jajku i bułce tartej wymieszanej z ziarnem sezamu. smażyć pod przykryciem około 15 minut często przekręcając.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    bardzo smaczny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ciekawe)))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ppaulina

    pyszne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !