Sposób przygotowania

Śledzia pokroić w paseczki ( takie po 1 cm ), 3 plastry ananasa w drobną kostkę , a pieczarki na ćwiartki. Wymieszać .Dodać śmietanę , majonez , musztardę . Doprawić szafranem ( kurkumą ), pieprzem , cukrem , solą i sokiem z cytryny .Wymieszać . Zostawić przykryte w lodówce 30 minut .
Na kawałkach sałaty ułożyć 6 plasterków ananasa . Na nie nałożyć sałatkę śledziową tworząc na każdym plastrze ,, wieżyczkę „ .Udekorować marynowaną pieczarką .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to będzie dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    ciekawe połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    takich jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    takich jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha,to coś dla mnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    ciekawe połączenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !