Sposób przygotowania

Piersi z kurczaka myjemy, kroimy na pół wzdłuż, lekko rozbijamy tłuczkiem, przyprawiamy solą, pieprzem, przyprawą do kurczaka. Panierujemy w mące, jajku i bułce tartej wymieszanej z sezamem. Smażymy na oleju.

Pieczarki kroimy w ćwiartki, odlewamy 2 łyżki oleju z kurczaka, podsmażamy.

Podajemy z ugotowanym ryżem i sosem pikantnym.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pysznosci
  • 1
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Pycha
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    pomysłowe i apetyczne - to lubię! głosik :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    uwielbiam sezam !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !