Sposób przygotowania

Mięso zmielić, doprawić przyprawami i musztardą. Pieczarki ugotować i wystudzone zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na brązowy kolor na maśle. Wymieszać z pieczarkami, dodając jajko. Na dłoni rozłożyć mielone mięso, położyć na środku farsz. Zagnieść i turlając uformować walec na kształt cygara. Otoczyć je w bułce tartej i piec na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor. Podawać z ryżem, przygotowanym według przepisu na opakowaniu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !