Sposób przygotowania

Dowolne pierogi, które robimy - wiadomo,że najlepiej smakują na świeżo. Jednak na drugi dzień najczęściej odsmażamy pierogi.Ja proponuję je usmażyć na głębokim tłuszczu lub frytkownicy,podane z dipem czosnkowym (majonez mieszamy ze śmietaną, wyciskamy czosnek i dodajemy zioła.Mieszamy.). są przepyszne.Polecam.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta41

    \"pomarańczowe\" , chrupiące i do tego ten sosik! Pomysł REWELACYJNY !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszota:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    banditka

    wygladaja na prze-smaczne ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    wyglądają cudownie, świetny pomysł na odgrzewania, podsmażanie w ten sposób pierogów. Ja przeważnie podsmażam na maśle. Zresztą ... każdy sposób jest dobry byleby smakowało :)
  • 4
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    uwielbiam pierogi w kaizdej postaci
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ciekawe...
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Joanna120

    pierogi inaczej?może być ciekawie
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    superaśne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Piękne i smaczne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ale apetyczniejsze od tych tradycyjnie podanych
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    ciekawie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ogi18

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    fajna propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łucja

    ciekawy pomysł :) szkoda że u mnie nie zostają nigdy pierogi :D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !