Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Krok 1

Boczek myjemy i osuszamy. Nacieramy dokładnie z obu stron ziołami prowansalskimi i czosnkiem granulowanym. Liście laurowe myjemy, gnieciemy i układamy w symetrycznych odstępach na mięsie.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Mysiunia

    Dziękuję za zgłoszenie - przepis został przyjęty do konkursu :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    mysza75

    Ale to musiało być dobre
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Simeo

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konczi

    pysznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Silver Teaspoon

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Silver Teaspoon

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika58

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Joanna23

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwka

    pyszny
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Klisza

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !