Sposób przygotowania

Ryż ugotować na sypko. Przestudzić. Jaja na twardo posiekać, dodać do ryżu. Dodać pozostałe jaja, przyprawy i ew. zielenine. Wszystko wymieszać na jednolitą masę. Kłaść porcje na rozgrzany olej, smażyc z obu stron na złoty kolor. Podawać z sosem tatarskim, ketchupem lub innym sosem pasującym do dania.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    manaika

    podoba mi się ten przepis!
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Apetycznie wyglądają.
  • 1
    original
    Opublikowano

    malcik111

    bardzo ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    takie połączenie to by mi bardzo smakowało.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !