Nowe przepisy na pyszne sałatki

Sposób przygotowania

W garnku zagotować osoloną wodę, dodać skrzydełka, gotować ok. pół godziny. W drugim garnku nastawić kapustę kiszonką, gotować ją pół godziny.
Do wywaru mięsnego dodać pokrojone w kostkę ziemniaki oraz starte na tarce o grubych oczkach warzywa. Gotować 15-20 minut.
Dodać ugotowaną kapustę oraz białą fasolę. Gotować 5 minut. Dodać śmietanę. Zagotować. Można dodać świeżej lub mrożonej natki pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ao_12

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Uwielbiam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    dawno nie jadłam, pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    sylwia2626

    pyszna zupa :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetny barszcz :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    bardzo smaczny ten barszczyk :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    to moja ulubiona zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !