Sposób przygotowania

Cebulę,kiełbasę i pieczarki pokroić i przesmażyć na oleju(tak żeby pieczarki nie były surowe).Kiszoną kapustę ugotować i odcedzić.Poszatkowaną kapustę dodać do kiełbasy z grzybami i cebulą i dusić do miękkości kapusty pod przykryciem(mieszać od czasu do czesu,żeby się nie przypaliło).Dodać ugotowaną kapustę kiszoną i wymieszać.Makaron ugotować aldente,odcedzić,dodać do pozostałych składników,przyprawić solą,pieprzem i czosnkiem granulowanym i wymieszać.Jeszcze chwilę smażyć żeby się wszystko przegryzło.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    takiej jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Ciekawe!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne jedzonko.....
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    Właśnie robię... :) trzymajcie kciuki... rodzinka czeka głodna woniajac te zapachy ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Pochwal się czy smakowało.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !