Sposób przygotowania

Seler obrać i pokroić na plastry grubości około 1 cm. Wrzucić do wrzącej i osolonej wody i gotować około 5 min. Odcedzone i lekko schłodzone doprawić solą, pieprzem i posypać bazylią. Panierować w mące, jajku i bułce tartej i smażyć na oleju.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mili_kati

    bardzo smaczne już robiłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    ale pyszne, próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajny pomysł i smakowity
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    super
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ale wymyśliłaś- bardzo ciekawie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowite danie :)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczny kotlecik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !