Sposób przygotowania

Kapustę należy bardzo drobno poszatkować. Cebulę oraz paprykę należy pokroić w cieniutkie plasterki i paseczki. Połączyć ze sobą kapustę. Cebulę, paprykę i ogórki, wsypać około 1 łyżeczki soli i odrobinę pieprzu i wymieszać. Odstawić na 2 godziny, po tym czasie odcisnąć sok. Cukier należy połączyć z octem i 2 szklankami wody, tak przygotowaną zalewą należy zalać sałatkę.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Nigdy nie robiłam takiej :) ale może się skuszę :)
  • -1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    bardziej to chyba surowka niz salatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandra54

    Pycha!!!!!!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    robię podobną pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    linka1312

    musze kiedys ponownie zrobic
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    moze byc
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    kto jada sałatki ...
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    fajne składniki
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    niezłe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    muszę spróbować takiego połączenia
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    lubię tego typu sałatki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !