Sposób przygotowania

Mieso mielone laczymy z ugptpwanym ryzem i spazona i odcisnieta ,drobno posiekana kapusta.Doprawiamy do smaku sola i pieprzem.Lepimy kotleciki i smazymy na oleju z obu stron.Nastepnie przekladamy do garnka i zalewamy sosem pomidorowym rozcienczonym w wodzie.Sos powinien zasłaniac golabki.Dusimy pod przykryciem na malym ogniu okolo 30 minut.Na koniec dodajemy smietane i delikatnie mieszamy.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Takie szybkie gołąbki,muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    mozna by dodac do nich jajko gdyz moim zdaniem sa za delikatne!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    cichor

    coś dla mnie smak gołąbków i nie trzeba zawijać w liście, na pewno z przepisu skorzystam.
  • 0
    100_3053
    Opublikowano

    Barbara40

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    przymierzam się do nich od dłuższego czasu
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !