Sposób przygotowania

Filet z kurczaka rozbić na desce przez folię spozywczą (by mięso nie poszarpało się). Natrzec pieprzem i solą, panierować w mące, rozbełtanym jajku i w wiórkach kokosowych. Smażyć na oleju z obu stron na jasno złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    smacze mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    nigdy nie jadłam,muszę spróbować;]
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    świetne rozwiązanie
  • 1
    original
    Opublikowano

    dodi

    pyszne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !