Sposób przygotowania

Kalarepy,ziemniaki i jarzyny umyć.Liście z kalarepy poszatkować.Kalarepy,jarzyny,ziemniaki obrać,pokroić w kostkę i wrzucić razem z liśćmi do garnka z wrzącą wodą (około 4 litry),dodać kostki mięsne,kucharka i gotować do miękkości.Wsypywać powoli kaszę manną,ciągle mieszając,żeby nie porobiły się kluchy i jeszcze gotować tak długo,jak pisze na opakowaniu kaszy manny.Doprawić maggi.Koperek i natkę drobno pokroić i dodać do zupy.Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Zastanowił mnie pierwszy składnik tej zupy ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Wkradł się błąd.Miało być 2 kalarepki.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    bardzo zdrowa
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    lubię kalarepkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !