Składniki:
paluszki surimi | 200 g |
ziemniaków(ugotowanych z poprzedniego dnia) | 5 sztuk |
cebulka dymka ze szczypiorem | 1 peczek |
natkiapietruszki | 1/2 peczka |
jajko | 1 sztuka |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
sól | do smaku |
olej do smażenia |
paluszki surimi | 200 g |
ziemniaków(ugotowanych z poprzedniego dnia) | 5 sztuk |
cebulka dymka ze szczypiorem | 1 peczek |
natkiapietruszki | 1/2 peczka |
jajko | 1 sztuka |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
sól | do smaku |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: