Sposób przygotowania

Bakłażany umyć i osuszyć, upiec w piekarniku. Upieczone bakłażany obrać ze skórki, ewentualnie usunąć pestki, przetrzeć przez sito lub drobno pokroić. Czosnek zmiażdżyć lub drobniutko posiekać. Bakłażany, czosnek i jajka zmiksować z oliwą. Doprawić do smaku solą i octem winnym. Pomidory pokroić na ćwiartki. Masę bakłażanową przełożyć do salaterki, posypać obficie posiekaną zieleniną i przybrać ćwiartkami pomidorów.

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    plocia

    smacznego życzę
  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Faaaajne!!
  • 9
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    ciekawe ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !