Składniki:
pierś z kurczka podwójna | 1 szt |
pieczarki | 20 dag |
olej | 2 łyzki |
przyprawa do gyrosa | 1 łyżka |
cebula | 1 szt |
mąka | 2 łyzka |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | do smaku |
pierś z kurczka podwójna | 1 szt |
pieczarki | 20 dag |
olej | 2 łyzki |
przyprawa do gyrosa | 1 łyżka |
cebula | 1 szt |
mąka | 2 łyzka |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: