Sposób przygotowania

Na patelni rozgrzać masło .Na gorące włożyć czosnek i chwilę smażyć mieszając , odsunąć na bok czosnek i włożyć pieczarki , rozkruszyć mini kostkę -smażyć na rumiano . Podawać na gorąco jako dodatek do mięs lub same z ziemniakami.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    może być
  • 1
    original
    Opublikowano

    ana00

    w sam raz dla męża hehe-uwielbia pieczarki i czosnek ;)
  • 7
    original
    Opublikowano

    plocia

    wow z czosnkiem, chyba musi być niezłe
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ojj tak, jak z czosnkiem to na pewno będą pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marenka

    Dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !