Sposób przygotowania

SKŁADNIKI: zielone ogórki. Farsz I: 1 posiekane, ugotowane na twardo jajko, 5 dag posiekanej szynki, 2 łyżki majonezu, 1/2 łyżeczki startej cebuli. Farsz II: 5 dag kwaśnej śmietany lub 10 dag serka kremowego, 5 dag sera cheddar, 1/2 łyżeczki startej cebuli, 1/8 łyżeczki białego pieprzu.

SPOSÓB WYKONANIA: Przygotować oba farsze mieszając ze sobą składniki. Ogórki przeciąć wzdłuż i wydrążyć z pestek. Wypełnić farszami. Schłodzić. Przed podaniem pokroić na mniejsze kawałki

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !