Sposób przygotowania

Masło ogrzać do temperatury pokojowej i rozetrzeć dokładnie z koperkiem i skórka cytrynową. Przed podaniem proponuje nałożyc je do ozdobnych foremek do lodu i schłodzic. Otrzymamy porcje o ciekawych kształtach. Takie masło świetnie smakuje z pieczywem. Może tez służyć jako dodatek do pieczenia ryb lub kurczaka jako przyprawa.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Świetny pomysł!
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Np. do pieczonego lub grillowanego pstrąga - super.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    tak do pstrąga świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    też by mi smakowało:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !