Sposób przygotowania

Bułki przeciąć na pół. Parówki pokroić w plasterki. Z jajek i parówek przygotować jajecznicę, doprawić do smaku solą i pieprzem. Na każdą bułkę nakładać porcję jajecznicy, polać ketchupem i przykryc plastrem sera. Zapiec w piekarniku razem z odciętymi wcześniej wierzchami. Do gotowych bułek włożyć po liściu sałaty, przykryć odciętymi wierzchami i podawać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Bardzo apetyczna ta bułeczka!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Fajne sniadanko :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Fajny pomysł na śniadanie.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetne szybkie danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    tak jeszcze nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !