Składniki:
fasolka szparagowa | 600 g |
pomidor | 3 szt. |
cebula | 1 szt. |
tymianek | 1 łyżecz. |
czosnek | 1 ząbek |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
cukier | 1 łyżecz. |
natka pietruszki | 1 łyż. |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżecz. |
fasolka szparagowa | 600 g |
pomidor | 3 szt. |
cebula | 1 szt. |
tymianek | 1 łyżecz. |
czosnek | 1 ząbek |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
cukier | 1 łyżecz. |
natka pietruszki | 1 łyż. |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżecz. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: