Sposób przygotowania

Krok 1

Boczek, pieczarki i połowę cebuli pokroić w małą kostkę. Wszystko wrzucić na rozgrzany na patelni olej i lekko zrumienić. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    wspaniałe
  • 1
    original
    Opublikowano

    miroslawa

    fantastyczny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    bardzo smaczne :)
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Bardzo oryginalny, ciekawy przepis. Z chęcią wypróbuję.
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetnie nadziane :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    ale fajny pomysł :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !