Sposób przygotowania

Na patelni roztopić margarynę. pokroić w kostkę cebulkę. Jak się zarumieni dodać pokrojone w kostkę mięso. Dodać przyprawy i smażyć aż mięso będzie miękkie. Co jakiś czas dodać odrobinę wody. Idealne do ziemniaków.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    muszę kiedyś na obiad zrobić :)
  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    ja też:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !